Nieuwsbericht 10 augustus 2022
10 augustus 2022

Vacature: administratief/secretarieel medewerker (tijdelijk)

vacature administratief/secretarieel medewerker
Deel dit bericht

Vacature: administratief/secretarieel medewerker (tijdelijk)

In verband met het zwangerschapsverlof van onze medewerker zijn we per 1 oktober a.s. tijdelijk op zoek naar een ervaren administratief-secretarieel medewerker (24 uur per week) in Utrecht.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen? Ben jij een geboren organisatietalent, dat het leuk vindt om backoffice-taken op zich te nemen? Maar ook om onze directie en bestuur te ondersteunen en collega’s te ondersteunen? Wil jij opkomen voor mensen die geraakt zijn door darmkanker en/of die een stoma of pouch hebben? Dan is het Landelijk Bureau van Stichting Darmkanker en Stomavereniging op zoek naar jou!

Bekijk de vacature. Heb je zin om tijdelijk ons team te komen versterken? Stuur dan jouw motivatie, aangevuld met een uitgebreid CV, aan Jan Hobbelen, directeur (j.hobbelen@stomavereniging.nl). Reageren kan tot 5 september 2022.

Laatste artikelen