Hulp & advies

Heb je een vraag of ben je op zoek naar informatie? Of wil je graag met anderen in contact komen om ervaringen uit te wisselen? Stichting darmkanker biedt verschillende manieren om meer te weten te komen of helpt je in contact komen met anderen.

Praten met een ervaringsdeskundige

Ben jij of een naaste in aanraking gekomen met darmkanker en wil je met anderen hierover praten? Vul dit formulier in of stuur een e-mail naar contact@darmkanker.nl. Eén van onze ervaringsdeskundigen neemt persoonlijk contact met je op.

Folders

Wil je meer weten over Stichting Darmkanker? Download deze flyer.

Heb je te horen gekregen dat je darmkanker hebt? Van allerlei kanten krijg je informatie: van je dokters en andere zorgverleners, van familie of vrienden en het internet. Niet alle informatie klopt. Wat is waar en wat niet? Onze folder ‘Feiten & Fabels over darmkanker’ geeft je meer duidelijkheid. Dit kan je helpen om (lastige) keuzes te maken.  Download Feiten & Fabels over darmkanker. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van en over Stichting Darmkanker? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Word vrijwilliger

Wil jij je ook inzetten voor anderen die getroffen zijn door darmkanker? Meld je aan als vrijwilliger bij Stichting Darmkanker. Stuur een e-mail onder vermelding van ‘vrijwilliger’ naar info@darmkanker.nl.

Webinar