Nieuwsbericht 18 juli 2023
18 juli 2023

Vragenlijst over online nazorgprogramma’s

Deel dit bericht

Vragenlijst over online nazorgprogramma’s

Ben je klaar met de medische behandeling van kanker, maar ervaar je zelf nog de invloed van de ziekte of de behandeling in je dagelijks leven? Kun je ondersteuning gebruiken bij klachten en uitdagingen zoals vermoeidheid, angst voor de terugkeer van kanker, bewegen, somberheid, (terugkeren naar) werk, omgaan met pijn, relaties (inclusief seksualiteit en intimiteit) en voeding?

Het belang van online nazorgprogramma’s

Online nazorgprogramma’s kunnen mensen die klaar zijn met de behandeling van kanker ondersteunen bij klachten of uitdagingen die zij ervaren. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) doen onderzoek naar het gebruik van online nazorgprogramma’s voor mensen met kanker. We onderzoeken via een vragenlijst of mensen online nazorg willen en kunnen gebruiken en of ze de mogelijkheden hiervoor kennen.

Voor wie is deze vragenlijst?

Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 20 minuten. Je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben met online nazorgprogramma’s. De antwoorden worden anoniem verwerkt. Onder de deelnemers worden drie cadeaubonnen ter waarde van 50 euro verloot. De link naar de vragenlijst vind je hier:

https://www.formdesk.com/rivm/online_nazorg_voor_mensen_met_kanker

Jouw mening is voor ons zeer waardevol. Alvast hartelijk bedankt!

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je contact opnemen met Liza van Deursen van het RIVM en LUMC. Mail je vraag naar liza.van.deursen@rivm.nl

 

Laatste artikelen