Nieuwsbericht 9 januari 2023
9 januari 2023

Doneer Je Ervaring – Iemand dicht bij je met kanker, hoe is of was dat voor jou?

Deel dit bericht

Doneer Je Ervaring – Iemand dicht bij je met kanker, hoe is of was dat voor jou?

Samen met de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) houden wij een Doneer Je Ervaring-peiling ‘Iemand dicht bij je met kanker, hoe is of was dat voor jou?’ Als kankerpatiëntenorganisaties zijn wij er voor álle mensen die leven met kanker, dus ook voor de naasten. Door te weten wat de behoeftes van naasten van mensen met kanker zijn, kunnen we nog beter opkomen voor hun belangen.

Vragenlijst voor naasten

Deze vragenlijst is speciaal bedoeld voor (je) naaste(n). Iedereen die een partner, ouder, kind, vriend(in) of andere naaste met kanker heeft of had kan de vragenlijst invullen. Want als iemand kanker krijgt, dan krijgt zijn of haar omgeving daar ook mee te maken. Hoe ervaren mensen het om naaste te zijn van iemand met kanker, wat hebben zij zelf nodig en krijgen zij waar ze behoefte aan hebben?

Deel je ervaring

We horen graag jouw ervaring. Wil je die delen? Je hoeft je naam niet in te vullen, dus je blijft anoniem. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. De vragenlijst staat open tot 31 januari 2023. De resultaten worden op 28 maart gedeeld op nfk.nl en stomavereniging.nl. Onze dank is groot!

Ben je zelf geen naaste? Stuur dan deze vragenlijst door. Of geef je smartphone, tablet of laptop door aan je partner, vriend of familielid!

Vul hier de enquête in!

Laatste artikelen