Nieuwsbericht 29 oktober 2022
29 oktober 2022

Oproep mensen met darmkanker die hun verhaal willen delen

Deel dit bericht

Oproep mensen met darmkanker die hun verhaal willen delen

Hoe is het voor jou om darmkanker te hebben? Welk medisch pad heb je doorlopen en welke impact heeft de ziekte op je leven? Op initiatief van Pierre Fabre Oncology wordt een onderzoek gedaan naar de ervaringen rondom darmkanker-zorg. Onderzoeksbureau Samhealth verzamelt hiervoor zoveel mogelijk verhalen van mensen die deze ziekte hebben.

Help jij mee? Deel jouw ervaring! Het onderzoek bestaat uit een gesprek van ongeveer een uur waarin Samhealth informatie verzamelt over hoe de zorg voor jou is georganiseerd. En hoe jij de zorgverlening en behandelingen ervaart/hebt ervaren. Met als uiteindelijke doel de zorg te verbeteren en een betere levenskwaliteit te bereiken voor iedereen met darmkanker.

Praktische informatie

Samhealth is op zoek naar zowel mannen als vrouwen uit verschillende leeftijdscategorieën die darmkanker hebben, al dan niet uitgezaaid. Locatie en datum van de gesprekken zijn naar jouw voorkeur. Voel je je niet prettig bij een live-gesprek? Dan is het ook mogelijk de afspraak online te laten plaatsvinden. Meld je aan via Onderzoek Darmkanker.

Over Samhealth

Samhealth verricht dit onderzoek in opdracht van Pierre Fabre Oncology, een farmaceutische organisatie die onder meer behandelingen tegen allerlei soorten kanker ontwikkelt.

Laatste artikelen