Nieuwsbericht 13 december 2021
13 december 2021

Gezocht! Ervaringen met digitale zorg bij darmkanker

digitale zorg bij darmkanker
Deel dit bericht

Gezocht! Ervaringen met digitale zorg bij darmkanker

Samen met Patiëntenfederatie Nederland onderzoeken wij digitale toepassingen voor mensen met darmkanker. Met deze informatie wordt de website DigitaleZorgGids.nl vernieuwd. In de nieuwe gids staan straks alleen digitale producten die andere mensen en/of patiëntenorganisaties aanbevelen. Andere mensen met darmkanker kijken in de gids welke apps, websites en apparaten ook voor hen kunnen werken.

Digitale zorg bij darmkanker

Wat is nu digitale zorg? Denk aan bijvoorbeeld:

  • Online inzage in je medisch dossier.
  • Een keuzehulp om te bepalen welk ziekenhuis jou het beste kan behandelen.
  • Een video-consult met jouw verpleegkundige.
  • Een handige app die helpt jouw gezondheid te verbeteren.

We zijn op zoek naar apps en websites die jij gebruikt (hebt) of apparaten die je gebruikt(e) in combinatie met een app. Dit kunnen toepassingen zijn die je zelf aangeschaft hebt, maar ook die je vanuit je zorgverlener aangeboden hebt gekregen.

Het gaat ons niet alleen om apps, websites en apparaten die speciaal voor mensen met darmkanker ontwikkeld zijn. Maar alle apps en apparaten die jou helpen in de omgang met een darmkanker. Een slaap- of beweegapp kan ook heel nuttig zijn. Het gaat erom dat jij er tevreden over bent, omdat het product jou helpt.

Vul de vragenlijst in

Heb jij darmkanker (gehad)? Laat ons weten welke producten en diensten jij hebt gebruikt via onze vragenlijst. Dit kan volledig anoniem. Alvast hartelijk dank!

Laatste artikelen