Nieuwsbericht 10 mei 2023
10 mei 2023

Schrijf je in voor het panel

Deel dit bericht

Schrijf je in voor het panel

We zijn benieuwd naar je mening! 

Als Stichting Darmkanker zetten we ons in om de knelpunten waar mensen met darmkanker in het dagelijks leven tegenaan lopen, in kaart te brengen en op te lossen. Hierbij werken we samen met relevante organisaties, zoals de Maag Lever Darm Stichting, NFK en IKNL om zo de positie van mensen met darmkanker te verbeteren. 

Help mee met enquêtes en vragenlijsten

Zo krijgen we regelmatig enquêtes en vragenlijsten binnen om te verspreiden onder onze achterban. Deze hebben vaak een thema, zijn anoniem en duren niet langer dan 10 minuten om in te vullen. Help jij mee? Geef je dan op voor ons vragenlijstpanel. Maak je geen zorgen, je kunt elke enquête weigeren en je kunt je altijd weer uitschrijven.

Ja, ik help mee.

Na inschrijving ontvang je een paar keer per jaar een korte vragenlijst via de mail.

Laatste artikelen