Nieuwsbericht 1 mei 2023
1 mei 2023

Download of bestel onze folder Feiten & Fabels over darmkanker

Deel dit bericht

Download of bestel onze folder Feiten & Fabels over darmkanker

Heb je te horen gekregen dat je darmkanker hebt? Door de onzekerheid kunnen veel vragen ontstaan. Van allerlei kanten krijg je informatie: van je dokters en andere zorgverleners, van familie of vrienden en het internet. Niet alle informatie klopt.

Maar wat is waar en wat niet? Onze brochure ‘Feiten & Fabels over darmkanker’ geeft je meer duidelijkheid. Dit kan je helpen om (lastige) keuzes te maken. De hoofdstukken bevatten verhalen die je misschien hebt gehoofd of gelezen. Bij elk verhaal vertellen we je of het een feit of een fabel is met de bijbehorende informatie. 

Download hier Feiten & Fabels over darmkanker.

Wil je de folder graag ontvangen? Mail dan je naam en adres naar info@darmkanker.nl.

 

Deze folder is gemaakt in samenwerking met de Stomavereniging, Bureau Taal en Servier. 

Laatste artikelen