Nieuwsbericht 25 april 2023
25 april 2023

Word lid van onze nieuwe Facebookgroep: Darmkanker voor naasten

Deel dit bericht

Word lid van onze nieuwe Facebookgroep: Darmkanker voor naasten

Heeft je partner, vader, broer of vriendin te maken (gehad) met darmkanker? Dan kan het fijn zijn om te praten met mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Onze nieuwe Facebookgroep Darmkanker voor Naasten is bedoeld voor het uitwisselen van ervaringen van naasten. Je bent van harte welkom om mee te praten!

Lid worden van de Facebookgroep

Het is heel eenvoudig om lid te worden van een Facebookgroep. Klik op onderstaande link naar de Facebookgroep en klik vervolgens op de blauwe knop ‘lid worden’. Bij het aanmelden vragen we je om de Bij het aanmelden vragen we je om de lidmaatschapsvraag ‘Op welke manier heb jij te maken met darmkanker’ te beantwoorden en akkoord te gaan met de spelregels. Deze Facebookgroep is privé, dat betekent dat de inhoud alleen zichtbaar is voor leden en niemand kan zien dat jij lid bent van de groep.

Praten over darmkanker

Heb je zelf te maken (gehad) met darmkanker? Word dan lid van onze Facebookgroep Praten over Darmkanker. Deze groep is bedoeld voor het uitwisselen van ervaringen over het hebben van darmkanker.

Laatste artikelen