Nieuwsbericht 11 augustus 2022
11 augustus 2022

Roeisters van Skadi Rotterdam halen prachtig bedrag op voor Stichting Darmkanker

Deel dit bericht

Roeisters van Skadi Rotterdam halen prachtig bedrag op voor Stichting Darmkanker

Honderd kilometer op een dag roeiden ze. Willemijn, Ilse, Liedewij, Dana en Evika van studentenroeivereniging Skadi in Rotterdam zetten deze sportieve prestatie neer om geld in te zamelen voor Stichting Darmkanker. Met succes: ze haalden maar liefst € 1874,15 op met hun sponsoractie.

Onze voorzitter Rein van der Leeuw nam gisteren dankbaar de cheque in ontvangst bij de roeivereniging: ‘Het was een leuke bijeenkomst en de dames waren blij en enthousiast over het resultaat. Wij zullen dit mooie bedrag een goede bestemming geven. We kunnen het goed gebruiken voor het ontwikkelen van voorlichtingsmateriaal voor patiënten met darmkanker.’

Wil jij ook in actie komen voor Stichting Darmkanker? Maak dan een online collectebus aan en vraag je familie, vrienden en collega’s om te doneren.

Laatste artikelen