Nieuwsbericht 12 juli 2022
12 juli 2022

Help jij mee om Stichting Darmkanker op z’n eigen benen te laten staan?

Stichting Darmkanker
Deel dit bericht

Help jij mee om Stichting Darmkanker op z’n eigen benen te laten staan?

Ruim twee jaar geleden is Stichting Darmkanker opgericht. Dat was hoog nodig! Er was namelijk nog geen patiëntenorganisatie speciaal voor mensen met darmkanker, terwijl dit wel een grote groep in Nederland treft. Wil jij dat we dit goede werk kunnen voortzetten? Dan is het belangrijk dat Stichting Darmkanker op eigen benen komt te staan.

Daarvoor hebben we vóór 1 september a.s. honderd structurele donateurs nodig. Want als we dit aantal halen, komen we in aanmerking voor diverse subsidies.

Stichting Darmkanker

Darmkanker staat voor zowel mannen als vrouwen op de derde plek als meest voorkomende kankersoort in Nederland. Meer dan 80.000 Nederlanders hebben darmkanker of leven met de gevolgen ervan. Ook hun partners, kinderen en andere dierbaren worden met deze ziekte geconfronteerd. Met Stichting Darmkanker komen we op voor de belangen van al deze mensen. Wij bieden een luisterend oor én maken ons hard voor betere zorg.

Wij zetten ons met al onze vrijwilligers en professionals maximaal in om de darmkankerzorg te verbeteren, waarbij het perspectief van de patiënt en naasten voorop staat. Onze ervaringsdeskundigheid is daar uniek in.

Help mee

Help jij ook mee? Kies dan op onze donatiepagina voor een structurele steun per maand (minstens 3 euro) of per jaar (minstens 35 euro). Je kunt betalen via iDeal of een machtiging. Dankzij jouw structurele steun kunnen wij ons blijvend inzetten voor mensen met darmkanker en hun naasten. Dank je wel.

Laatste artikelen