Nieuwsbericht 11 juli 2022
11 juli 2022

Sterk met Stoma leert je veerkrachtig omgaan met uitdagingen

Deel dit bericht

Sterk met Stoma leert je veerkrachtig omgaan met uitdagingen

Heb jij een stoma gekregen ten gevolge van darmkanker? Dan ziet je er leven er opeens anders uit. Misschien ben je onzeker, over je lijf en wat het nog kan. Of kijk je op tegen de toekomst. Het online programma Sterk met Stoma motiveert je om vooruit te kijken.

Sterk met Stoma is een initiatief van de Stomavereniging i.s.m. Coloplast. Het helpt je veerkrachtiger te worden, zodat je nog beter om kan gaan met nieuwe uitdagingen. Veerkracht is de mate waarin jij kan omgaan met tegenslag in je leven. Met situaties die anders lopen dan je had verwacht. Met deze inzichten kan je nog beter omgaan met nieuwe uitdagingen – én ervaar je (weer) meer geluk.

Sterk met Stoma

Aan de hand van vijf thema’s word je in Sterk met Stoma meegenomen in wat veerkracht voor jou betekent – of kan gaan betekenen. Elk thema bestaat uit motiverende video’s, oefeningen en podcasts met stomadragers die vertellen over hun eigen ervaringen. Ook kun je een e-book downloaden, waarin je alles nog eens rustig kunt nalezen. Tenslotte vind je bij elk thema bonusmateriaal, waarmee je inspiratie kunt opdoen!

In een van de podcast komt Mirjam aan het woord. Zij heeft na haar ziekte en het krijgen van haar stoma een grote switch gemaakt. Ze maakte een diepe sprong om haar droom waar te maken. Ze opende haar eigen yogastudio waar ze yogalessen geeft. Ze heeft de dood in de ogen gekeken en met een krachtige instelling deelt ze haar ervaringen over ‘omgaan met verandering’ met jou.

Meld je gratis aan

Wil je ook aan de slag met het vergroten van je veerkracht? Meld je dan nu aan voor Sterk met Stoma. Het is gratis en je volgt het programma volledig online in jouw eigen tempo!

Laatste artikelen