Nieuwsbericht 25 mei 2022
25 mei 2022

Karin en René sportief in actie voor Stichting Darmkanker tijdens SLOWTriatlon Amsterdam

in actie voor Stichting Darmkanker
Deel dit bericht

Karin en René sportief in actie voor Stichting Darmkanker tijdens SLOWTriatlon Amsterdam

500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen. Dát is de SLOWTriatlon in Amsterdam. En onze vrijwilliger Karin en haar vriend René doen hieraan mee om geld in te zamelen voor Stichting Darmkanker. Karin heeft een persoonlijke motivatie om in actie te komen voor mensen met darmkanker.

Karin: ‘Darmkanker komt veel voor, helaas ook steeds vaker bij jongere mensen. Het is de tweede vorm van kanker waaraan mensen in Nederland overlijden. Mijn man Rob was één van hen. In het jaar waarin hij overleed, 2020, is de Stichting Darmkanker opgericht.

Stichting Darmkanker zet zich in voor mensen die darmkanker hebben (gehad) en hun naasten. Zij doen dit onder andere door het geven van informatie, hulp en advies en door het stimuleren van onderzoek. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk dit is! Daarom hoop ik dat jullie ons, of eigenlijk de Stichting Darmkanker, willen steunen.’

Steun deze actie

Draag jij deze actie van Karin en René ook een warm hart toe? Doe dan een donatie op hun actiepagina van SLOWTriatlon. Elk beetje helpt!

Kom zelf in actie voor Stichting Darmkanker

Wil jij ook in actie komen voor Stichting Darmkanker? Graag! Maak een online collectebus aan en nodig je vrienden, familie en collega’s uit om te doneren. Dankzij jouw actie kan Stichting Darmkanker zich blijven inzetten voor een optimale kwaliteit van leven en zorg voor hen die getroffen zijn door darmkanker.

Laatste artikelen