Nieuwsbericht 3 mei 2022
3 mei 2022

Nieuw: wissel je ervaringen uit in Facebookgroep ‘Praten over darmkanker’

Deel dit bericht

Nieuw: wissel je ervaringen uit in Facebookgroep ‘Praten over darmkanker’

Heb jij te maken (gehad) met darmkanker of heb je een naaste met deze ziekte? Dan ben je van harte welkom om mee te praten in onze nieuwe Facebookgroep ‘Praten over darmkanker’. Wissel hier ervaringen uit of stel je vraag aan anderen. 

Bij het aanmelden voor de Facebookgroep vragen we je om de lidmaatschapsvraag ‘Op welke manier heb jij te maken met darmkanker’ te beantwoorden en akkoord te gaan met de spelregels. Daarna word je toegelaten tot de groep. De Facebookgroep is privé, dat betekent dat de inhoud alleen zichtbaar is voor leden en niemand kan zien dat jij lid bent van de groep.

Praten over darmkanker

Meld je aan voor de Facebookgroep. Je bent van harte welkom! Want als je in deze situatie zit, komt er veel op je af. Stichting Darmkanker biedt met deze online groep de gelegenheid om (online) in contact te komen met andere mensen die met darmkanker te maken. De groep wordt beheerd door medewerkers van het Landelijk Bureau van Stichting Darmkanker.

Laatste artikelen