Nieuwsbericht 19 november 2021
19 november 2021

Download hier de Alarm voor de Darm-poster

Meer geld nodig voor Stichting Darmkanker
Deel dit bericht

Download hier de Alarm voor de Darm-poster

Het is goed om stil te staan bij het feit dat normaal naar het toilet gaan lang niet voor iedereen vanzelfsprekend is. In veel gevallen geldt dat ook voor mensen die darmkanker hebben of hebben gehad. Met Alarm voor de Darm vragen wij aandacht voor het feit dat jaarlijks 12.000 Nederlanders deze diagnose krijgen. Veel mensen weten niet dat darmkanker goed te behandelen is, als je er maar op tijd bij bent.

Help ons mee door onze poster uit te printen en op te hangen. Op de poster staat een QR-code die direct naar de donatie-pagina leidt. Download de poster hier: Alarm voor de Darm

Laatste artikelen