Nieuwsbericht 12 augustus 2021
12 augustus 2021

Kom jij in actie voor jouw lotgenoten?

Deel dit bericht

Kom jij in actie voor jouw lotgenoten?

Vind jij het werk van Stichting Darmkanker belangrijk en wil jij meehelpen om mensen die zijn geconfronteerd met darmkanker op alle manieren bij te staan en houvast te geven? Maak dan vandaag nog een digitale collectebus aan en start je eigen actie! Dat is heel eenvoudig: in twee stappen heb je een bus aangemaakt. Oók als je geen ervaren internetgebruiker bent.

Hoe werkt dat?

  • Ga naar https://darmkanker.digicollect.nl/
  • Laat weten waarom jij wilt collecteren: waarom is het voor jou belangrijk? (Hoe persoonlijker je boodschap, hoe beter!)
  • Nodig je vrienden, familieleden en collega’s uit te doneren. Je kunt je collectebus eenvoudig delen via WhatsApp en sociale media als Facebook, Instagram en LinkedIn.
  • Een persoonlijke e-mail sturen werkt ook goed.

En wat voor actie doe je dan?

Dat mag je zelf weten en kun je zo gek maken als je wilt – of juist simpel houden. Jouw eigen ervaring delen en aangeven hoe belangrijk steun en goede informatie zijn tijdens het ziekteproces, kan al genoeg zijn om je vrienden en familie aan te sporen om geld voor dit belangrijke werk te geven. Je kunt ook denken aan koekjes/taarten bakken en verkopen voor jouw doel of een ludieke sup- of wandeltocht maken en je laten sponsoren.

Veel succes! We zullen je steunen met tips en inspiratie.

Alvast enorm bedankt!

P.S. Zie je er toch tegenop om zo’n bus aan te maken en te delen? Vraag dan iemand in jouw omgeving (je kind of kleinkind?) te helpen. Of bekijk eerst deze video: http://bit.ly/Collectebus-aanmaken

 

Laatste artikelen