Nieuwsbericht 13 april 2023
13 april 2023

Geef je op voor de K-Loop

Deel dit bericht

Geef je op voor de K-Loop

“Het leven is een achtbaan, maar wij blijven naast elkaar staan.”

Vriendinnen Chantal en Marjan organiseren op zondag 23 april de K-Loop in Echten. Dit is een wandeltocht van 5 en 10 kilometer waarbij ze geld ophalen voor Stichting Darmkanker. De reden waarom ze dit gaan doen? Mark, een vriend van Chantal en Marjan, heeft buikvlieskanker. “Je voelt je machteloos dat je niets voor hem kan doen.” Toen kwam het mooie idee om een wandeltocht te organiseren. De vriendengroep werd ingeschakeld en iedereen helpt mee. Inmiddels zijn er al bijna 100 aanmeldingen! Met de K-Loop steunen de vriendinnen Mark, Jennifer en hun meiden. Daarnaast staan ze ook stil bij alle andere mensen die met deze ziekte te maken hebben.

Locatie en tijd

Op zondag 23 april wordt de K-Loop georganiseerd in/om Echten, in samenwerking met Hotel Café Restaurant Boschzicht. Dit is een wandeltocht met 2 afstanden van 5 en 10 km. De start is die dag tussen 10 en 13 uur bij Hotel Restaurant Café Boschzicht, Zuidwolderweg 38 in Echten. Hier is genoeg parkeerruimte.

Loop mee of doneer!

Het inschrijfgeld bedraagt €7,50 p.p. en kinderen t/m 12 jaar betalen €3,50 p.p. De opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting Darmkanker. Kunt u deze dag niet, maar wilt u toch doneren dat kan uiteraard ook. Dit kan via onderstaande link :

Doneer hier voor de K-Loop!

Heb je vragen? Mail dan naar Chantal en Marjan naar 2023k.loop@gmail.com. 

Meld je hier aan voor het Facebook-event.

Laatste artikelen