Nieuwsbericht 9 maart 2022
9 maart 2022

Onderzoek naar invloed gezonde leefstijl na behandeling darmkanker

gezonde leefstijl na behandeling darmkanker
Deel dit bericht

Onderzoek naar invloed gezonde leefstijl na behandeling darmkanker

De laatste jaren hebben studies aangetoond dat een gezonde leefstijl het herstel na kanker kan bevorderen. Door een gezonde leefstijl kun je je ook fijner gaan voelen. Daarom hebben Beter Gezond (onderdeel van Radboudumc) en Voeding Leeft hun handen ineen geslagen en een exclusief leefstijlprogramma ontwikkeld voor iedereen die de behandeling van darmkanker (bijna) heeft afgerond.

Het programma is voor de eerste 250 deelnemers gratis. De eerste groepen zijn al succesvol en enthousiast gestart. Op donderdag 7 april 2022 start de nieuwe groep.

Gezonde leefstijl na behandeling darmkanker

Je gaat onder begeleiding van leefstijlprofessionals aan de slag met voeding, beweging, ontspanning en slaap. Het resultaat is dat je voldoende kennis, vaardigheden en ondersteuning krijgt, zodat je met een andere leefstijl een zo prettig mogelijk leven kunt hebben.

Je kunt het programma volledig vanuit huis volgen, omdat het een online programma is. Bij deelname aan het programma doe je automatisch mee aan een onderzoek. Lees de informatiefolder of meld je aan voor de informatiebijeenkomst op 22 maart aanstaande op de website van Voeding Leeft.

Laatste artikelen