Nieuwsbericht 16 maart 2021
16 maart 2021

Meld je aan voor het webinar 27 maart

Deel dit bericht

Meld je aan voor het webinar 27 maart

Wil je weten het hoe je kunt meebeslissen over je behandeling? En welk baanbrekend onderzoek er wordt gedaan en wat de nieuwste behandeltechnieken in de strijd tegen darmkanker zijn? Kijk naar het online webinar van Stichting Darmkanker! Aanmelden voor dit gratis webinar kan via de button onderaan deze pagina.

Wanneer

Zaterdag 27 maart van 13.00-15.00 uur

Programma

  • 13.00-13.15 uur Welkom door Lizette de Vries, bestuurslid Stichting Darmkanker
  • 13.15-13.45 uur Baanbrekend onderzoek voor darmkankerpatiënten door chirurg dr. J.W.A. (Pim) Burger, Catharina Ziekenhuis
  • 13.45-14.15 uur Samen beslissen in darmkankerzorg: Krijg ik de beste behandeling? door Prof. dr. C.J.A. (Kees) Punt, medisch oncoloog, Julius Centrum, UMC Utrecht
  • 14.15-14.45 uur Vernieuwende technieken in het kader van darmkanker door Prof. dr. O.W. (Onno) Kranenburg, Translationele Oncologie, UMC Utrecht

Aanmelden voor 26 maart 2021

Dit online evenement is gratis. Je kunt je aanmelden via deze link of via button onderaan de pagina. Als je op het aanmeldformulier je e-mailadres achterlaat, ontvang je op de dag zelf een e–mail met de link waarop het webinar te zien is. Aanmelden kan tot 26 maart 2021.

Stel jouw vragen

Heb jij vragen over één van de onderwerpen? Stuur deze uiterlijk 24 maart naar info@darmkanker.nl. Dan leggen wij ze voor aan de sprekers. Je kunt ook tijdens het evenement je vragen live stellen via de chat (wel vooraf inloggen op YouTube of Facebook!).

Aanmelden webinar

Laatste artikelen